Laden...
 • Ontdek de wereld op je eigen manier

  Vind je vrijheid. Test het uit en ga verder met uw volgende bestemming. Met producten die Vriezz biedt, biedt een moderne actieve outdoor geen grenzen.

  Dealer login
 • Uit liefde voor de natuur

  Vriezz Trading is het exclusieve agentschap van hoogwaardige merken voor jacht-, outdoor-, militaire en wetshandhavingsinstanties. Essentieel voor het buitenleven.

  Dealer login
 • vakmanschap versus innovatie

  Vanwege ons uitstekende begrip van kwaliteit vertegenwoordigen we alleen het beste merk, van Scandinavische oorsprong en kwaliteit. Altijd authentiek, origineel en innovatief.

  Dealer login
 • Waar je ook gaat

  Onze merken creëren vrijheid als een vanzelfsprekendheid. Ga terug naar de basis en creëer je eigen vrijheid, waar dat ook is. Origineel en eerlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Dealer login
footer-new

Over Vriezz Trading

Door hoogwaardige topmerken sinds 2007 al te kennen, biedt Vriezz Trading een internationaal gemoderniseerd beeld op de outdoorwereld. Ondersteuning bieden voor outdoor, jacht, hengelsport en hondensport is iets wat normaal is geworden voor Vriezz. Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand, daar houden we van.

Dealer worden

Een modern en actief buitenleven kent voor ons geen grenzen.
Wij gaan samenwerkingen aan.  Zien de wereld door jouw ogen. Zijn altijd op zoek naar het onbekende.
Naar orginaliteit en topkwaliteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

 

Aanmelden

Specials

 

laatste nieuws

Pinewood's voorjaar en zomer collectie 2019: "Emerge into Nature"

Pinewood's voorjaar/zomercollectie 2019 “Emerge into nature” ... Lees meer

Pinewood® New Tiveden vest TEST

U kent het “probleem” waarschijnlijk wel, de vele spullen die u bij u draagt kunt u in uw broek en jaszakken echt niet kwijt en/of mogen beslist niet bij... Lees meer

Jacob Kaptein's reis door de Kaukasus.

De Kaukasus gebergten De backpack leek met elke stap een kilo zwaarder te worden.  Voetje voor voetje schuifelde ik omhoog, naar de vermeende top van... Lees meer

Bekijk alle