Laden...
 • Ontdek de wereld op je eigen manier

  Vind je vrijheid. Test het uit en ga verder met uw volgende bestemming. Met producten die Vriezz biedt, biedt een moderne actieve outdoor geen grenzen.

  Dealer login
 • Uit liefde voor de natuur

  Vriezz Trading is het exclusieve agentschap van hoogwaardige merken voor jacht-, outdoor-, militaire en wetshandhavingsinstanties. Essentieel voor het buitenleven.

  Dealer login
 • vakmanschap versus innovatie

  Vanwege ons uitstekende begrip van kwaliteit vertegenwoordigen we alleen het beste merk, van Scandinavische oorsprong en kwaliteit. Altijd authentiek, origineel en innovatief.

  Dealer login
 • Waar je ook gaat

  Onze merken creëren vrijheid als een vanzelfsprekendheid. Ga terug naar de basis en creëer je eigen vrijheid, waar dat ook is. Origineel en eerlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Dealer login
footer-new

Over Vriezz Trading

Door hoogwaardige topmerken sinds 2007 al te kennen, biedt Vriezz Trading een internationaal gemoderniseerd beeld op de outdoorwereld. Ondersteuning bieden voor outdoor, jacht, hengelsport en hondensport is iets wat normaal is geworden voor Vriezz. Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand, daar houden we van.

Dealer worden

Een modern en actief buitenleven kent voor ons geen grenzen.
Wij gaan samenwerkingen aan.  Zien de wereld door jouw ogen. Zijn altijd op zoek naar het onbekende.
Naar orginaliteit en topkwaliteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

 

Aanmelden

Specials

 

laatste nieuws

De Darn Tough Hiker Micro Crew Cushion door: Outdoor Guru

DE DARN TOUGH HIKER MICRO CREW CUSHION is een wandelsok van Merino wol en na een jaar testen is het een van mijn favoriete kledingstukken geworden. Lees de review of... Lees meer

Olympus

De temperatuur is flink gedaald en de maan verlicht voorzichtig door de wolken ons pad, op weg naar de twee lichtjes halverwege de berg. Het dampige bos hebben we onder... Lees meer

Darn tough in de Grand Canyon

Darn Tough in The Grand Canyon – 28 Juli 2019  Al sinds mijn studie Engels wil ik de Engelssprekende landen zien waarover ik geleerd heb. Amerika... Lees meer

Bekijk alle