Laden...

Over ons

WAAROM VRIEZZ TRADING?

Door hoogwaardige topmerken sinds 2007 al te kennen, biedt Vriezz Trading een internationaal gemoderniseerd beeld op de outdoorwereld. Ondersteuning bieden voor outdoor, militair en wetshandhavende instanties is iets wat normaal is geworden voor Vriezz. Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand, daar houden we van.

De reden voor deze samenwerkingen? Niet blijven staan maar gaan. Ondersteuning bieden voor alle soorten verkenners, in welke context dan ook. De vrijheid opzoeken, proeven en daarna doorgaan naar je volgende bestemming. Mogelijkheden lijken onwerkelijk als je dat toelaat. Dus bieden we merken die je toelaten de wereld te verkennen op jouw manier. Door kleinere en grotere merken te combineren is er altijd ruimte en plaats om ergens te komen, zelfs als de weg ernaartoe ophoudt te bestaan. Doorgaan en de wereld zien door jouw ogen, daar houden we van. Je vrijheid is namelijk geen discussie, het is een regel.

ONZE MERKEN

Door ook merken te bieden die je loslaten in je eigen doen en laten, verkorten we de weg tussen merk en consument.

Hierdoor weet u altijd wat u in huis haalt en kunnen wij hier perfecte informatie over bieden. Kleinere merken bieden wij ook een kans op onze markt, zodat ook de kwaliteiten van deze groeiende merken niet verloren gaan in de massa van de alom bekendere merken. Ook ondersteunen wij militaire merken zodat deze op professionele wijze kunnen worden gebruikt en kunnen zij op hun beurt aantonen waarom zij zo goed zijn. Waar je ook gaat, wij bieden je de perfecte merken om daar te komen.

Mike

voor_man  voor_fb voor_in

Mike, onze man in het veld.
Uitgebreide "hands on" productkennis, beheerder van onze social media, schrijver van blogs en product reviews. 
Oprichter van Tikaani Outdoor.

Mike Holkamp: +31(0)6-24128852| Email: mike@vriezz.nl

John

voor_man voor_fb voor_in

Voor de 'ins en outs' van hoogwaardige merken voor jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties (tactisch) zit u goed bij John de Vries.

John de Vries: +31(0)6 - 46 42 47 07 | Email: john@vriezz.nl

neem contact op-Bel ons: +31(0)6 46 42 47 07

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons.