Laden...
 • Image

  Vakmanschap vs innovatie

  Door onze uitstekende kennis van kwaliteit vertegenwoordigen wij alleen topmerken. Van Scandinavische origine en kwaliteit. Altijd authentiek, origineel en innovatief.

 • Image

  Verken de wereld op jouw manier

  Zoek de vrijheid op. Proef buiten en ga door naar je volgende bestemming. Met de producten van Vriezz trading kent een modern actief buitenleven geen grenzen.

 • Image

  Uit liefde voor de natuur

  Vriezz Trading heeft de exclusieve agentuur van kwalitatief hoogwaardige merken voor de jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties. Onmisbaar voor buiten.

 • Image

  Waar je ook gaat

  Onze merken maken vrijheid vanzelfsprekend. Ga back to basic. Doe en laat wat jij wilt. Origineel en eerlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vriezz trading

Uw leverancier voor kwalitatief hoogwaardige jachtkleding en meer
Waarom vriezz?

Vriezz trading Voor een actief buitenleven

Exclusieve agentuur van topmerken in de jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties. Op professionele wijze. Met de juiste kennis en ervaring. 

 

Wat wij bieden

Wat wij doenTopmerken voor jacht en outdoor

Vriezz Trading kent de wereld van de jacht en het buitenleven. Wij bieden een mix van kleine en grotere kwalitatief hoogwaardige merken.      Innovatief en eigentijds.

Why choose Us?

Wat nog meerTopvoeding voor actieve (jacht)honden

Ook aan actieve viervoeters denken wij. Egon Kooi zorgt met de premium voeding van Hubertus Gold voor topvoeding voor actieve (jacht)honden. Exclusief en van topkwaliteit!

Vriezz Trading

Een modern en actief buitenleven kent voor ons geen grenzen. Wij gaan samenwerkingen aan. Zien de wereld door jouw ogen. Zijn altijd op zoek naar het onbekende. Naar originaliteit en topkwaliteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos. 

Dealer worden Dealer login