Laden...
 • Image

  vakmanschap versus innovatie

  Vanwege ons uitstekende begrip van kwaliteit vertegenwoordigen we alleen het beste merk, & nbsp; van Scandinavische oorsprong en kwaliteit. Altijd authentiek, origineel en innovatief.

  Dealer login
 • Image

  Ontdek de wereld op je eigen manier

  Vind je vrijheid. Test het & nbsp; uit en ga verder met uw volgende bestemming. Met producten die Vriezz & nbsp; biedt, biedt & nbsp; een moderne actieve outdoor geen grenzen.

  Dealer login
 • Image

  Uit liefde voor de natuur

  Vriezz Trading is het exclusieve agentschap van hoogwaardige merken voor jacht-, outdoor-, militaire en wetshandhavingsinstanties. Essentieel voor het buitenleven.

  Dealer login
 • Image

  Waar je ook gaat

  Onze merken creëren vrijheid als een vanzelfsprekendheid. Ga terug naar de basis en creëer je eigen vrijheid, waar dat ook is. Origineel en eerlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Dealer login
footer-new

Over Vriezz Trading

Door hoogwaardige topmerken sinds 2007 al te kennen, biedt Vriezz Trading een internationaal gemoderniseerd beeld op de outdoorwereld. Ondersteuning bieden voor outdoor, jacht, hengelsport en hondensport is iets wat normaal is geworden voor Vriezz. Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand, daar houden we van.

Dealer worden

Een modern en actief buitenleven kent voor ons geen grenzen.
Wij gaan samenwerkingen aan.  Zien de wereld door jouw ogen. Zijn altijd op zoek naar het onbekende.
Naar orginaliteit en topkwaliteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

 

Aanmelden

laatste nieuws

Micro- vezels: waarom zouden we ons zorgen moeten maken en hoe wol kan helpen.

Microvezels zijn tegenwoordig veel in het nieuws. In deze blog zullen we hier verder op in gaan net als  enkele suggesties voor wat u op korte termijn kunt doen om... Lees meer

Basic Survival Course slovenië

De voorbereidingen: ... Lees meer

Kuksa carving bij Siegurd.nl

Een dag op bezoek bij Siegurd, Kuksa carving time, Het is donderdag 29 maart en ik ga vroeg uit de veren om mezelf eens lekker nuttig te maken. Om... Lees meer

Bekijk alle