Laden...

Over ons

Alles wat u moet weten over Vriezz Trading

Waarom Vriezz trading

Wij bieden merken volop kansen in de markt. Een klein merk van hoogwaardige kwaliteit? Of een groter authentiek en origineel merk?

waarom

Wij bieden  merken volop kansen in de markt. Een klein merk van hoogwaardige kwaliteit? Of een groter authentiek en origineel merk?  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van merken. Dit biedt ruimte om ieder doel te bereiken, zelfs als de weg ernaar toe onbegaanbaar lijkt.  Doorgaan, het nooit af laten weten en de wereld zien door jouw ogen. Dat is waar Vriezz Trading voor staat.  Vrijheid is voor ons geen discussie, maar een vanzelfsprekendheid.  Daarom bieden wij merken die ruimte geven voor eigen keuzes. Wij verkorten de weg tussen merk en consument.  Wij kennen ons merken door en door en met ons deskundige advies weet u precies wat u in huis haalt.  Vriezz Trading: waar je ook gaat, met onze merken bereik je ieder doel.

Wat wij doen

Wij kennen de 'ins en outs' van de internationale wereld van de moderne jacht en het buitenleven.

Wij kennen de ‘ins en outs’ van de internationale wereld van de moderne jacht en het buitenleven.  Al sinds 2007 ondersteunen wij kwalitatief hoogwaardige merken voor jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties.  Merken waarbij vakmanschap en innovatie hand in hand gaan vertegenwoordigen wij deskundig en met passie.  Naast producten van merken voor jacht en outdoor, ondersteunen wij ook merken voor militaire doeleinden op uiterst professionele wijze.  De reden voor deze samenwerkingen? Wij willen met jou de wereld verkennen. Niet stil blijven staan, maar altijd gaan.  Wij ondersteunen authentieke verkenners, in iedere context. Mensen die vrijheid opzoeken, eraan proeven en weer doorgaan naar een volgende bestemming.  Vriezz Trading biedt merken die het toelaten de wereld te verkennen. Ieder op zijn eigen manier

wij
voor_man voor_fb voor_in

Voor de 'ins en outs' van hoogwaardige merken voor jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties (tactisch) zit u goed bij John de Vries.

John de Vries: +31(0)6 - 46 42 47 07 | Email: john@vriezz.nl

voor_man voor_fb voor_in

Voor alles over hondensport en de gebalanceerde, gezonde én puur natuurlijke voeding voor actieve honden en jachthonden (Hubertus Gold) maakt u contact met Egon Kooi. 

Egon Kooi: +31(0)6 - 24 26 39 99 | Email: egon@vriezz.nl

ONZE DEALERS

De volgende bedrijven verkopen onze producten.Onze merken

In onze producten komen originaliteit en topkwaliteit op professionele wijze samen.  Wij hebben de exclusieve agentuur van kwalitatief hoogwaardige merken voor de jacht, outdoor, militaire en wetshandhavende instanties.   In de Benelux vertegenwoordigen wij de merken Sasta, Pinewood, Armadillo merino, Savotta, Lowa, MePaBlu, Snigeldesign, Viking, Casstrom  en Karesuando.

Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk
Merk

Neem

Contact Op

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons op een van de onderstaande nummers.

Braakvenweg 8 7665 SJ Albergen Nederland

Phone

John: +31(0)6 46 42 47 07

Egon: +31(0)6 24 26 39 39